Hoe voeg je gemakkelijk meerdere adressen toe aan je adresboek?

Adressen toevoegen was nog nooit zo makkelijk. Download het template en upload gemakkelijk al je adressen in je adresboek door middel van een CSV-bestand. Let op: doe dit alleen voor adressen die nog niet in je adresboek staan om te voorkomen dat ze er dubbel in komen te staan.

Je kan via DEZE pagina het bestand downloaden, maar deze optie krijg je ook wanneer je in je winkelmandje kiest voor "bezorgadres toevoegen" - "meerdere adressen"

Let op de volgende zaken:

1. er kunnen maximaal 39 adressen van hetzelfde land geüpload worden

2. zorg ervoor dat alle adressen correct en niet al in je adresboek staan

3. raadpleeg https://www.postcode.nl/ voor eventuele hulp voor het vinden van het juiste adres

4. na het uploaden van de adressen kan je de kaart niet meer individueel bewerken. Een wijziging in de kaart wordt in ALLE kaarten toegepast.

5. als je het CSV bestand hebt geüpload dan vind je al die adressen terug in je adressenboek

6. je kan nu per kaart een adres uit je adressenboek toevoegen

Nu dat je al je adressen in je adresboek heb toegevoegd, kan je makkelijk per kaart een bezorgadres toewijzen!