Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Kan ik een melding ontvangen wanneer mijn bestelling is bezorgd?

Ja, dat kan zeker! Maak een MyGreetz account aan en vul bij 'mijn gegevens' je mobiele telefoonnummer in. Je ontvangt dan van alle bestellingen die je vanaf dat moment verstuurt, een sms met daarin de bezorgstatus.

Je ontvangt deze status ook per e-mail.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Kan ik een melding ontvangen wanneer mijn bestelling is bezorgd?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!