Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe download ik een factuur van mijn bestelling?

Ga naar My Greetz / Mijn orderhistorie. Klik bij de betreffende order op ‘bekijk details’ en download rechts onderin de factuur.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 19 van 43

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe download ik een factuur van mijn bestelling?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk