Kan ik ook een Greetz bestelling doen via Internet Explorer?

Helaas merken wij dat onze website niet vlekkeloos werkt op een oudere versie van Internet Explorer. Als je een oudere versie hebt van Internet Explorer 10, zul je merken dat een aantal dingen niet goed zichtbaar zijn, en dat bepaalde knoppen niet werken.

Wij raden je aan om gebruik te maken van een van de andere gratis internet browser zoals;

Google Chrome of Mozilla Firefox