Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Vanwege grote drukte bij de bezorgingsdiensten kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dagen langer over doet.

Hoe meld ik mij aan voor Greetz Plus?

Je kan tijdens het plaatsen van een bestelling in je winkelmandje Greetz Plus toevoegen. Als je de app gebruikt, zorg er dan voor dat je over de meest recente versie beschikt. 

 

Voor een overzicht van de meest gestelde vragen over Greetz Plus, klik dan hier

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe meld ik mij aan voor Greetz Plus?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!


    Nog steeds hulp nodig? Chat dan snel met onze klantenservice medewerker.