Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Vanwege grote drukte bij de bezorgingsdiensten kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dagen langer over doet.

Wat zijn de Greetz Plus abonnementsvoorwaarden?

Klik hier om de voorwaarden van Greetz Plus in te zien.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 4

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Wat zijn de Greetz Plus abonnementsvoorwaarden?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!


    Nog steeds hulp nodig? Chat dan snel met onze klantenservice medewerker.