Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe kies ik een bezorgdatum?

Je hebt een kaart en/of cadeau gevonden voor de ontvanger en het bezorgadres ingevuld. De volgende stap is een bezorgdatum kiezen. Hoe doe je dat?

Bedenk welke dag je de verrassing bij de ontvanger wilt laten bezorgen. Wanneer is hij of zij thuis of op kantoor? Het is goed om hier over na te denken, zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat.
Kies voor een datum in de kalender.

Rond je bestelling af. Wij gaan vervolgens met veel liefde aan de slag met jouw kaart en/of cadeau. Alle bestellingen die per koerier worden bezorgd, kun je tot 22.00 uur bestellen. De koerier bezorgt jouw verrassing dan de volgende dag.

Geboortekaarten, Trouwkaarten en Uitnodigingen kun je tot 19.00 uur bestellen. Dit is omdat wij voor deze speciale kaarten de kwaliteit willen waarborgen.

*Zie hier een overzicht met bezorginformatie en eventuele uitzonderingen.

Wat je betaalt voor de verzending van een bestelling is afhankelijk van welke dag je kiest, maar ook welke vervoerder, en wat voor bestelling het precies is. Voor een kaartje binnen Nederland betaal je altijd het standaard PostNL tarief. Voor het bezorgen van pakketten per koerier is het standaardtarief vanaf €4,95 en €6,95 voor taarten. Op zondag kost een bezorging standaard €11,95.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 77 van 193

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe kies ik een bezorgdatum?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!