Wat voor bestand moet mijn foto zijn?

Het beste is een .jpg bestand of een .png bestand. Dit zijn de meest gebruikte bestanden voor foto's. Is je foto bewerkt in Photoshop? Zorg er dan voor dat deze is opgemaakt in RGB kleuren.

Laat de website de geüploade foto niet zien bij de preview? Er is dan mogelijk iets fout in het bestand. Open de foto dan in paint (op elke computer beschikbaar) en sla deze op als .png bestand. Ga dan terug naar de kaart en vervang de foto. Nu zal deze wel zichtbaar zijn in de preview.