Hoe lang duurt het uploaden van een foto?

Twee dingen zijn belangrijk als het gaat om snelheid bij uploaden, namelijk: hoe groot is het bestand en hoe snel is je internetverbinding? Met een snelle verbinding is een foto van 500 KB in een paar seconden geüpload. Een zwaar bestand (bijvoorbeeld een foto van 5 MB) uploaden met een trage verbinding kan soms wel een paar minuten duren. Gelukkig worden internetverbindingen steeds sneller en komt het bijna nooit meer voor dat je zo lang hoeft te wachten bij uploaden.