Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Waar moet mijn computer aan voldoen?

Heb je internet, dan kun je naar greetz.nl. Het soort verbinding of netwerk maakt niet uit. Wat heeft je computer verder nodig? De meeste van deze vereisten staan standaard op je computer:

  • Windows 2000, XP of een nieuwere versie
  • Internet Explorer vanaf versie 9, Mozilla Firefox 21.0, Chrome 27.0 of Safari 6.0 of een nieuwere versie
  • 30 MB vrij werkgeheugen
  • ADSL-verbinding of sneller is aanbevolen
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Waar moet mijn computer aan voldoen?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk