Heb ik speciale software nodig om Greetz-kaarten te maken?

Greetz maakt het je zo makkelijk mogelijk. Om een kaart te maken, heb je daarom geen speciale software nodig. Verder draait greetz.nl het beste op de volgende browsers (het liefst de laatste versies):

• Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Chrome
  • Safari

Wil je een afbeelding eerst bewerken voordat je ’m gaat gebruiken voor je fotokaart, dan heb je een grafisch programma nodig. Zo’n programma kun je vaak gratis downloaden via internet.