Waarom kan ik niet naar de binnenkant van de kaart om deze te bewerken?

Soms staan de beeldinstellingen van je internetbrowser niet goed ingesteld, waardoor je de knop voor de volgende stap niet in beeld ziet. Hoe los je dat op? Zorg ervoor dat je beeld staat ingesteld op 100%. Druk de CTRL-toets tegelijk met de – (naast de 0 op je toetsenbord) in. Zo verklein je de pagina. Dit verschijnt rechtsboven in beeld. Wil je daarna de pagina weer inzoomen, klik dan op CTRL en +. Om deze op 100% te zetten gebruik je ctrl 0 (ook voor MAC gebruikers).