Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Kan ik veilig betalen bij Greetz?

Betalen bij Greetz is geheel veilig. Je kunt dit herkennen door het 'slotje' voor de URL balk. Dit betekent dat de ingevoerde gegevens niet worden opgeslagen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Kan ik veilig betalen bij Greetz?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk