Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Kan ik bij Greetz ook met een Tegoed betalen?

Dat kan zeker. Dit is de snelste en makkelijkste manier van betalen als je ingelogd bent. Je kiest zelf een bedrag dat je op het tegoed zet. Met je viercijferige pincode betaal je heel simpel je bestelling. Is je saldo te laag, dan vul je het tegoed gewoon weer aan.
Goed om te weten: het tegoed is uit veiligheidsoverwegingen tot twaalf maanden na je laatste bestelling te gebruiken (natuurlijk sturen we je tijdig verschillende herinneringsmails) en kun je gebruiken voor alle cadeaus en kaarten, behalve geboorteaankondigingen en trouwkaarten.
Natuurlijk kun je ook altijd kiezen voor een van de andere betaalmogelijkheden. Een combinatie van betaalmethodes is niet mogelijk, maar je mag bij ieder bestelling wel opnieuw kiezen hoe je wilt betalen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 15

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Kan ik bij Greetz ook met een Tegoed betalen?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk