Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Hulp nodig? We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 bereikbaar en in de weekenden van 9:30 tot 18:00 via chat.

Mijn kortingscode werkt niet, hoe kan dat?

Kortingscodes van Greetz bestaan uit cijfers en letters. Heb je na het invoeren van je korting geklikt op de button Toepassen? De kortingscode kun je meestal maar één keer gebruiken en de meeste codes hebben een bepaalde geldigheidsduur. Goed om te weten: de code voor de gratis verzending die je van ons ontvangt na aanmelding, kun je alleen gebruiken als je ingelogd bent met je nieuwe account.

Krijg je een melding dat je code ongeldig is? Misschien heb je een tikfoutje gemaakt. Om er zeker van te zijn dat je de juiste code intypt, is het handig deze letterlijk te kopiëren en te plakken. Dat doe je zo:

Je selecteert de kortingscode door je linker muisknop ingedrukt te houden terwijl je de cursor over de code sleept. De code staat nu in een gekleurde balk

Klik met je rechtermuisknop op de balk en kies uit het menu: kopiëren/copy

Klik nu met je rechtermuisknop in het vakje waar je de code moet invullen op greetz.nl en kies voor plakken/paste

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 31 van 743

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Mijn kortingscode werkt niet, hoe kan dat?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!