Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe kies ik een bezorgdatum?

Je hebt een kaart en/of cadeau gevonden voor de ontvanger en het bezorgadres ingevuld. De volgende stap is een bezorgdatum kiezen. Hoe doe je dat?

  1. Bedenk welke dag je de verrassing bij de ontvanger wilt laten bezorgen. Wanneer is hij of zij thuis of op kantoor? Het is goed om hier over na te denken, zodat de bezorger niet voor een dichte deur staat.
  2. Kies voor een datum in de kalender.

Rond je bestelling af. Wij gaan vervolgens met veel liefde aan de slag met jouw kaart en/of cadeau.

Alle bestellingen die per koerier worden bezorgd, kun je tot 22.00 uur bestellen. De koerier bezorgt jouw verrassing dan de volgende dag. Rechtstreeks verstuurde kaartjes of brievenbuspakjes kunnen tot 20.00 uur besteld worden voor bezorging de volgende dag. Ben je later dan 20.00 uur en is er morgen iemand jarig? Geen nood! Je kunt tussen 20.00 uur en 22.00 uur je kaartje (met of zonder cadeautje) ook per koerier laten bezorgen de volgende dag. Je kunt zelfs iemand verrassen met onze speciale vandaagbezorging*. Bestel jouw verrassing op werkdagen voor 13.00 en dan bezorgen wij je verrassing dezelfde dag nog. Geboortekaarten, Trouwkaarten en Uitnodigingen kun je tot 18.00 uur bestellen. Dit is omdat wij voor deze speciale kaarten de kwaliteit willen waarborgen.

*Zie hier een overzicht met bezorginformatie en eventuele uitzonderingen.

Wat je betaalt voor de verzending van een bestelling is afhankelijk van welke dag je kiest, maar ook welke vervoerder, en wat voor bestelling het precies is. Voor een kaartje binnen Nederland betaal je altijd het standaard PostNL tarief. Voor bezorgen per koerier is het standaardtarief vanaf €4,95 voor pakketten en €5,95 voor taarten. De kosten voor vandaagbezorging zijn €8,95. Op zondag kost een bezorging standaard €12,95.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 12 van 21

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe kies ik een bezorgdatum?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk