Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Vanwege grote drukte bij de bezorgingsdiensten kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dagen langer over doet.

Wat als de ontvanger niet thuis is?

Staat de bezorger voor een gesloten deur en past jouw pakketje niet door de brievenbus? Dan probeert de koerier het eerst even bij de buren, tenzij het pakket een alcoholhoudend product bevat. Ook daar niemand thuis? Dan stopt hij bij de geadresseerde een briefje in de bus voor een nieuwe bezorgafspraak. Indien het pakket een alcoholhoudend product bevat mag het niet bij de buren worden afgeleverd. Wel kan het pakket, op vertoon van een geldig identificatiebewijs en na leeftijdsverificatie (18+) van de ontvanger, bij het afhaalcentrum worden afgehaald.

De koerier houdt een pakket wat niet bezorgd kon worden 5 dagen in zijn bezit. Daarna zal deze retour gestuurd worden. Bij een versproduct (zoals bloemen) is dit 2 dagen.

Wordt het pakket geweigerd door de ontvanger? Dan zal de koerier deze weer mee terug nemen. Greetz kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Greetz zal hiervoor wel contact opnemen met de verzender.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 184 van 279

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Wat als de ontvanger niet thuis is?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!


    Nog steeds hulp nodig? Chat dan snel met onze klantenservice medewerker.