Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Vanwege grote drukte bij de bezorgingsdiensten kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dagen langer over doet.

Op welke dagen bezorgen jullie?

Zie hier een compleet schema met de mogelijkheden.

Bestellingen die door de brievenbus passen zoals kaarten en chocolade, worden door PostNL bezorgd. Zij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. Doorgaans gebeurt dit binnen 24 uur. Echter kan PostNL dit niet garanderen. Het kan dus gebeuren dat er een vertraging in de bezorging is van 1 á 2 werkdagen. We willen je graag vragen deze 2 vertraagdagen af te wachten, voordat je contact opneemt met onze klantenservice. Houdt er ook rekening mee dat PostNL niet levert op en zondag, maandag en officiële feestdag. 

Uitzonderingen

  • Waddeneilanden: vanwege de overtocht met de boot is er een extra bezorg dag nodig. Ook is er op de Waddeneilanden geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag.

  • België: onze partners bezorgen van maandag tot en met vrijdag (geen bezorging mogelijk op zaterdag en zondag).

Kaarten naar het buitenland doen er langer over. Dit is over het algemeen binnen Europa 3 dagen, en buiten Europa minimaal 6 dagen. Ook hier kan een kaartje vertraging oplopen bij de posterijen. In sommige landen kan dit ook vanwege de douane afhandeling komen.

Kies je voor verzending per koerier? Dan kun je elke dag van de week kiezen m.u.v taarten & gebak die worden namelijk niet op de zondag bezorgd.

Middels de Track & Trace link in je orderbevestiging of verzendbevestiging kun je zien welke bezorgdienst voor jou onderweg is.

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 51 van 144

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Op welke dagen bezorgen jullie?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!


    Nog steeds hulp nodig? Chat dan snel met onze klantenservice medewerker.