Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Hulp nodig? We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 bereikbaar en in de weekenden van 9:30 tot 18:00 via chat.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Om je e-mailadres te wijzigen log je in met je oude e-mailadres op jouw account. Gan dan naar 'mijn gegevens' en klik op 'wijzig' naast het e-mailadres. Wijzig daar je e-mailadres. Zodra je op 'sla wijzigingen op' klikt, is jouw nieuwe e-mailadres opgeslagen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 70 van 192

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!