Hoe meld ik me aan of af voor MyGreetz?

Je aanmelden op greetz.nl werkt heel simpel: klik rechts boven aan de site op 'inloggen MyGreetz'. Er verschijnt nu een pop-up. Klik onderaan in de pop-up op 'registreren'. Vul je gegevens in, klik op registeren: klaar! Je kunt nu meteen een kaart maken met je nieuwe MyGreetz-account. Op je mobiel ga je rechtsboven naar het 'poppetje' en kies je daarna voor 'Registreren'.

Wil je jouw account laten verwijderen? Ga dan naar: Ik wil mijn gegevens wissen. Kan dat?