Hoe meld ik me aan of af voor MyGreetz?

Je aanmelden op greetz.nl werkt heel simpel: klik rechts boven aan de site op 'inloggen MyGreetz'. Er verschijnt nu een pop-up. Klik onderaan in de pop-up op 'registreren'. Vul je gegevens in, klik op registeren: klaar! Je kunt nu meteen een kaart maken met je nieuwe MyGreetz-account. Op je mobiel ga je rechtsboven naar het 'poppetje' en kies je daarna voor 'Registreren'.

Wil je jouw account verwijderen? Klik dan op ‘Mijn gegevens’ in de 'MyGreetz' omgeving. Dan scroll je op die pagina helemaal naar beneden. Via 'verwijder mijn account' kun je je account verwijderen.

Lukt dit onverhoopt niet? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice, zij maken het voor je in orde.