Hoe lever ik mijn Stampz in?

In jouw winkelmandje zie je linksonder naast de melding 'je hebt een volle spaarkaart' staan: Inwisselen. Klik daarop en je korting van maximaal € 2,50 wordt meteen verrekend. Per ongeluk aangeklikt terwijl je je volle Stampz-kaart liever voor een andere bestelling bewaart? Rond de bestelling niet af (een betaalde bestelling kunnen we namelijk niet meer terugdraaien), maar klik op 'verwijderen' of neem contact op met ons. Wij helpen je verder.