Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Hoe plaats ik adressen in mijn Greetz-adresboek?

Om een adres toe te voegen ga je eerst naar 'adresboek' via het MyGreetz menu. Klik vervolgens op de button 'nieuw contact toevoegen. Er komt nu een overzicht met invulvelden. Vul deze in, en klik op 'contact toevoegen'. Klaar!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 26 van 71

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe plaats ik adressen in mijn Greetz-adresboek?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!