Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe plaats ik adressen in mijn Greetz-adresboek?

Om een adres toe te voegen ga je eerst naar 'adresboek' via het MyGreetz menu. Klik vervolgens op de button 'nieuw contact toevoegen. Er komt nu een overzicht met invulvelden. Vul deze in, en klik op 'contact toevoegen'. Klaar!

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 5

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe plaats ik adressen in mijn Greetz-adresboek?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk