Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe verwijder ik een kalendermoment?

Een moment uit je kalender verwijderen, doe je zo:

  • Ga via ‘MyGreetz' naar ‘Mijn kalender'
  • Klik op de betreffende naam en klik op ‘Verwijder dit moment uit mijn kalender'

Let op, dit kan je alleen doen vanaf een vaste computer of laptop.

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe verwijder ik een kalendermoment?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!