Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe verwijder ik een kalendermoment?

Een moment uit je kalender verwijderen, doe je zo:

  • Ga via ‘MyGreetz' naar ‘Mijn kalender'
  • Klik op de betreffende naam en klik op ‘Verwijder dit moment uit mijn kalender'

Let op, dit kan je alleen doen vanaf een vaste computer of laptop.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 7 van 9

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe verwijder ik een kalendermoment?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk