Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe verwijder ik een kalendermoment?

Een moment uit je kalender verwijderen, doe je zo:

  • Ga via ‘MyGreetz' naar ‘Mijn kalender'
  • Klik op de betreffende naam en klik op ‘Verwijder dit moment uit mijn kalender'

Let op, dit kan je alleen doen vanaf een vaste computer of laptop.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe verwijder ik een kalendermoment?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!