Hoe verstuur ik een cadeau naar meerdere adressen?

Maak/kies je cadeau en kies voor 'adresseren' en vervolgens kun je gebruik maken van het Excel sjabloon om al je contacten toe te voegen. Upload je Excel bestand, en kies voor alle cadeaus één bezorgdatum.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 4

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 20:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

Hoe verstuur ik een cadeau naar meerdere adressen?

Meer hulp nodig?

Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 20:00 uur. We helpen je graag verder!