Hoe verstuur ik een cadeau naar meerdere adressen?

Maak/kies je cadeau en kies voor 'adresseren' en vervolgens kun je gebruik maken van het Excel sjabloon om al je contacten toe te voegen. Upload je Excel bestand, en kies voor alle cadeaus één bezorgdatum.

Ook kun je kiezen voor de Verrassingsplanner. Hiermee plaats je in één keer al jouw verrassingen klaar voor het hele jaar. Wij zorgen er dan voor dat deze verrassingen op de verschillende adressen en data bezorgd worden.

Andere vragen? Neem contact op met zakelijk@greetz.nl