Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe verstuur ik een cadeau naar meerdere adressen?

Maak/kies je cadeau en kies bij adresseren voor 'naar meerdere ontvangers'. Je kunt gebruik maken van een Excel sjabloon om al je contacten toe te voegen. Upload je Excel bestand, en kies voor alle cadeaus één bezorgdatum.

Andere vragen? Neem contact op met zakelijk@greetz.nl

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe verstuur ik een cadeau naar meerdere adressen?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!