Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe bestel ik eerder gemaakte producten nogmaals?

Je kunt via de orderhistorie in ‘My Greetz’ naar de eerder geplaatste bestelling, klik op ‘details’ en klik op bijbestellen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe bestel ik eerder gemaakte producten nogmaals?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk