Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Kan ik één of meerdere kaarten naar mijn eigen adres laten sturen?

Ja, dat kan. Kies bij stap 3 (Adresseren) voor de optie: Zelf versturen vanaf thuis. Vergeet niet om rechts op de adrespagina in te vullen hoeveel kaarten, postzegels en enveloppen je wilt bestellen. Je ziet dan meteen hoeveel korting je krijgt. De kaart(en) krijg je in een pakketje thuis

Alles wat door de brievenbus past, sturen we in één pakket naar je toe. In jouw winkelmandje kun je ook zien waar je je kaarten en/of cadeaus naartoe stuurt. Boven je bestellingen staat namelijk: Als pakketje zelf thuis ontvangen, of: Rechtstreeks versturen naar ontvangers.

Goed om te weten: PostNL bezorgt niet op maandag. Tegen een kleine meerprijs bezorgen de koeriers van Packs je Greetz-kaarten wel op maandag. Bekijk hier het prijzenoverzicht.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 18 van 28

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 20:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Kan ik één of meerdere kaarten naar mijn eigen adres laten sturen?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 20:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk