Hoe selecteer ik mijn foto?

Heb je je kaart of fotocadeau uitgekozen? Klik dan links in het kader op Zelf een foto uploaden. Er verschijnt een venster waarmee je een foto selecteert uit jouw persoonlijke beeldbestanden. Klik op Openen om de foto te uploaden naar greetz.nl. Meer foto’s gebruiken? Klik dan op Nog een foto toevoegen en upload zo veel foto’s als je wilt. Ben je ingelogd, dan bewaart MyGreetz al je geüploade afbeeldingen. Handig, zodat je deze voor een andere kaart nog eens kunt gebruiken.