Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Ik zie een wit scherm als ik de kaart wil gaan bewerken, wat nu?

Wat vervelend, je wilt natuurlijk wel zien wat je aan het maken bent! Vaak helpt het al om je tijdelijke internetbestanden te verwijderen. Dat doe je als volgt:

  • Ga in je internetvenster naar 'Extra'
  • Kies in Extra, internet opties
  • Kies nu bestanden verwijderen

Heeft dit niet geholpen? Neem dan contact op met de klantenservice

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 4 van 11

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Ik zie een wit scherm als ik de kaart wil gaan bewerken, wat nu?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk