Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Hulp nodig? We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 bereikbaar en in de weekenden van 9:30 tot 18:00 via chat.

Hoe pas ik een kaart of cadeau in mijn winkelmandje aan?

Toch nog iets wijzigen aan jouw bestelling? Klik dan links naast de afbeelding van je bestelling op het pennetje (bovenste icoontje) en kies in de pop-up wat je wilt wijzigen. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 215 van 939

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe pas ik een kaart of cadeau in mijn winkelmandje aan?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!