Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe pas ik een kaart of cadeau in mijn winkelmandje aan?

Toch nog iets wijzigen aan jouw bestelling? Klik dan links naast de afbeelding van je bestelling op het pennetje (bovenste icoontje) en kies in de pop-up wat je wilt wijzigen. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 93 van 375

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe pas ik een kaart of cadeau in mijn winkelmandje aan?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk