Kan ik een bestelling wijzigen of verwijderen via de greetz-app?

Helaas is dit nog niet mogelijk. Wel kun je bestellingen die op de app zijn gemaakt, wijzigen en  verwijderen via de computer of laptop.

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

Kan ik een bestelling wijzigen of verwijderen via de greetz-app?