Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Kan ik een bestelling wijzigen of verwijderen via de greetz-app?

Helaas is dit nog niet mogelijk. Wel kun je bestellingen die op de app zijn gemaakt, wijzigen en  verwijderen via de computer of laptop.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 7 van 22

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Kan ik een bestelling wijzigen of verwijderen via de greetz-app?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk