Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Hoe verwijder ik een kaart of cadeau uit mijn winkelmandje?

Niet helemaal tevreden over je zelfgemaakte kaart en/of cadeau? Klik dan links naast de afbeelding van je bestelling op het kruisje (onderste icoontje), en kies het product dat je wilt verwijderen. Klik 'verwijderen' en het product verdwijnt uit jouw winkelmandje. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 60 van 274

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe verwijder ik een kaart of cadeau uit mijn winkelmandje?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!