Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Hoe bekijk ik mijn bestellingen?

Om deze te kunnen bekijken log je in op Greetz en ga je via 'Mygreetz' naar 'mijn orderhistorie'. Hier zie je alle bestellingen die je ingelogd hebt gemaakt. Om meer van de bestellingen te zien klik je op 'bekijk details'.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 66 van 175

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe bekijk ik mijn bestellingen?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!