Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe bekijk ik mijn bestellingen?

Om deze te kunnen bekijken log je in op Greetz en ga je via 'Mygreetz' naar 'mijn orderhistorie'. Hier zie je alle bestellingen die je ingelogd hebt gemaakt. Om meer van de bestellingen te zien klik je op 'bekijk details'.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 2

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe bekijk ik mijn bestellingen?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!