Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Hulp nodig? We zijn van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 20:00 bereikbaar en in de weekenden van 9:30 tot 18:00 via chat.

Hoe verwijder of wijzig ik een adres uit mijn adresboek?

Om een adres te verwijderen uit je adresboek, ga je op de homepage via ‘MyGreetz' naar ‘Adresboek'. Ga naar het betreffende contact en klik op ‘contact verwijderen'. Om een adres te wijzigen, ga je naar het betreffende contact en wijzig je daar de gegevens. Klik daarna op 'contact opslaan'.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 41 van 88

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe verwijder of wijzig ik een adres uit mijn adresboek?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!