Hoe verstuur ik een kaart naar meerdere adressen?

We kunnen je informeren dat je op twee manieren dezelfde kaarten kunt sturen naar meerdere ontvangers.

1. Een kaart met exact dezelfde tekst versturen naar meerdere ontvangers:

Maak je kaart en kies bij adresseren voor 'naar meerdere ontvangers'. Je kunt gebruik maken van een Excel sjabloon om al je contacten toe te voegen. Upload je Excel bestand, en kies voor alle kaarten één bezorgdatum.

1. Een kaart met een iets wisselende tekst versturen naar meerdere ontvangers.

Maak de kaart voor ontvanger A, adresseer deze en plaats in je winkelmandje. Klik op het potloodje naast de afbeelding van je kaart en klik op 'kopie bestelling', wijzig de tekst en adresseer aan ontvanger B, vervolg deze stappen tot je voor alle ontvangers een kaart in je winkelmandje hebt en reken alles tegelijk af om de kwantumkorting te ontvangen.

Als je de kaart al hebt besteld en betaald, dan kun je deze vanuit je orderhistorie bijbestellen.

Andere vragen? Neem contact op met zakelijk@greetz.nl