Hoe bestel ik al mijn verjaardagskaarten?

Je kunt alle adressen in één keer uploaden (zie ‘hoe plaats ik adressen in My Greetz adresboek’). Alle jarigen voeg je toe aan je kalender. Wil je een reminder ontvangen voorafgaand aan een verjaardag? Check dan of je ons toestemming hebt gegeven om deze te versturen in ‘My Greetz’, ‘mijn gegevens’ en vervolgens vink je aan bij Email instellingen dat je de ‘kalendermomenten wilt ontvangen’. Wil je elke jarige dezelfde kaart of hetzelfde cadeau sturen? Dan kun je via je orderhistorie in ‘My Greetz’ naar de eerder geplaatste bestelling, klik op ‘details’ en klik op bijbestellen.

Je kunt ook alvast kaarten voor de hele maand vooruit plannen;

Maak de kaart voor ontvanger A, adresseer deze, kies de juiste bezorgdag en plaats in je winkelmandje. Klik op het potloodje naast de afbeelding van je kaart en klik op 'kopie bestelling', wijzig de tekst en adresseer aan ontvanger B met de juiste bezorgdag, vervolg deze stappen tot je voor alle ontvangers een kaart in je winkelmandje hebt en reken alles tegelijk af om de kwantumkorting te ontvangen.

Ook kun je kiezen voor de Verrassingsplanner. Hiermee plaats je in één keer al jouw verrassingen klaar voor het hele jaar. Wij zorgen er dan voor dat je verrassingen op verschillende adressen en data bezorgd worden.

Voor meer info zie 'Hoe kan ik een verrassing naar meerdere contacten op meerdere bezorgdata laten versturen?'