Hoe bestel meerdere kaarten naar meerdere adressen?

Je kunt alle adressen in één keer uploaden. Alle jarigen voeg je toe aan je kalender. Wil je een reminder ontvangen voorafgaand aan een verjaardag? Check dan of je ons toestemming hebt gegeven om deze te versturen in ‘My Greetz’, ‘mijn gegevens’ en vervolgens vink je aan bij Email instellingen dat je de ‘kalendermomenten wilt ontvangen’.

Je kunt ook alvast kaarten voor de hele maand vooruit plannen;

Maak de kaart voor ontvanger A, adresseer deze, kies de juiste bezorgdag en plaats in je winkelmandje. Klik op het potloodje naast de afbeelding van je kaart en klik op 'kopie bestelling', wijzig de tekst en adresseer aan ontvanger B met de juiste bezorgdag, vervolg deze stappen tot je voor alle ontvangers een kaart in je winkelmandje hebt en reken alles tegelijk af om de kwantumkorting te ontvangen.