Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu
Vanwege grote drukte bij de bezorgingsdiensten kan het zijn dat je bestelling er 1-2 dgen langer over doet.

Wat is het herroepingsrecht?

Op onze niet-gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht van toepassing zoals omschreven in de Richtlijn Consumentenrechten. Je hebt dan het recht om binnen 14 dagen na ontvangst te laten weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice of het modelformulier herroeping van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel gebruiken. Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.
De retourkosten zijn in dat geval voor rekening van de klant.

Dit is ons retour adres met antwoordnummer:

Greetz Klantenservice
Antwoordnummer 39082
1090 VB Amsterdam

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zal door Greetz zo snel mogelijk en binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst worden terugbetaald. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald. 
Gepersonaliseerde producten en producten waarvan binnen de bedenktermijn de (vers of zweef)garantie vervalt of houdbaarheidsdatum eindigt (zoals bloemen, taarten, fruitmanden, ballonnen en bonbons) zijn uitgezonderd van herroepingsrecht (zoals omschreven in onze Aanvullende Voorwaarden). Er kunnen kosten in rekening worden gebracht als u het pakket beschadigd heeft.

 

Als u gebruikmaakt van ons antwoordnummer, houd er dan rekening mee dat het risico voor de terugzending bij u als consument blijft liggen. Mocht het product kwijtraken tijdens de retournering, dan is dit uw risico. Wij raden u daarom aan (bij een hogere bestelwaarde) uw verzending te verzekeren en een verzendbewijs te bewaren.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 6 van 37

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Wat is het herroepingsrecht?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-20:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!


    Nog steeds hulp nodig? Chat dan snel met onze klantenservice medewerker.