Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Wat is een Soundz-kaart en hoe maak ik deze?

Een Soundz-kaart is voor de ontvanger dubbel bijzonder. Hij is extra groot (XL-formaat) én zodra je de kaart openklapt, klinkt er een muziekje of ander geluid dat jij als verzender hebt uitgekozen. Zo maak je je kaart lekker opvallend en superpersoonlijk. Je kunt op twee manieren een Soundz-kaart maken. Greetz heeft een selectie gemaakt van leuke XL-kaarten met bijpassende muziekfragmenten, maar je kunt ook zelf je Soundz-kaart samenstellen.

Kaart uit de collectie?
Klik op de homepage op de link Wenskaarten en kies onder Kaarttype voor Soundz. Vind je de kaart leuk maar wil je er liever een ander geluidsfragment bij? Kijk dan of er een blauw of gouden muzieknootje bij de kaart staat. Zie je een blauwe muzieknoot? Dan kun je het geluid aanpassen.

Zelf samenstellen?
Kies een kaart uit en klik op Kaart bewerken. In het kader onder Tekst bewerken zie je links het icoontje van een muzieknoot. Klik daarop om er een Soundz-kaart van te maken. Je kunt vervolgens een muziekje uit de collectie kiezen.

Goed om te weten: Soundz-kaarten zijn alleen te bestellen in XL-formaat.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 27 van 55

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 20:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Wat is een Soundz-kaart en hoe maak ik deze?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 20:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk