Welke persoonsgegevens slaat Greetz over mij op?

Wanneer je als verzender tijdens het bestelproces bent ingelogd, slaan wij je NAW-
gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, IP-adres en informatie
over de bestelling, zoals de bestel- en bezorgdatum, op. Afgezien van je naam, e-mailadres
en IP-adres zijn al deze gegevens optioneel (niet verplicht).

Wanneer je als verzender tijdens het bestelproces niet bent ingelogd, slaan wij alleen je
naam, e-mailadres en IP-adres op.

Van de ontvanger slaan we alleen zijn of haar NAW-gegevens en het type adres op.

Voor meer informatie over het type persoonsgegevens en waarom die gegevens nodig zijn,
verwijzen wij je naar onze privacyverklaring .