Welke persoonsgegevens slaat Greetz over mij op?

Wanneer je als verzender tijdens het bestelproces bent ingelogd, slaan wij je NAW-
gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, IP-adres en informatie
over de bestelling, zoals de bestel- en bezorgdatum, op. Afgezien van je naam, e-mailadres
en IP-adres zijn al deze gegevens optioneel (niet verplicht).

Wanneer je als verzender tijdens het bestelproces niet bent ingelogd, slaan wij alleen je
naam, e-mailadres en IP-adres op.

Van de ontvanger slaan we alleen zijn of haar NAW-gegevens en het type adres op. Daarnaast slaan we het telefoonnummer en e-mailadres op indien je hebt aangegeven een "stille hint" te willen sturen.

Voor meer informatie over het type persoonsgegevens en waarom die gegevens nodig zijn,
verwijzen wij je naar onze privacyverklaring .