Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Ik wil mijn gegevens inzien. Kan dat?

Tuurlijk, ga daarvoor naar https://www.greetz.nl/data/opvragen. Je kunt hier je E-mailadres invullen. Je ontvangt snel een download link waar je je bestand kunt downloaden. Het kan een aantal uren duren voordat we al je gegevens verzameld hebben. Dit is mede afhankelijk van het aantal aanvragen en de hoeveelheid informatie in je profiel.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 4

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Ik wil mijn gegevens inzien. Kan dat?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk