Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Ik wil mijn gegevens wissen. Kan dat?

Dat vinden we natuurlijk jammer, maar je kunt zeker jouw gegevens wissen. Hoe? Ga naar jouw MyGreetz account (Profiel) en klik onderaan de pagina op "Verwijder mijn account". Je account wordt dan verwijderd.

Dit betekent niet dat ook al je gegevens zijn verwijderd. Vanwege de fiscale bewaarplicht zijn wij namelijk genoodzaakt om sommige van jouw gegevens zeven jaar te bewaren (onder andere naam-, order- en betaalgegevens. Deze gegevens worden automatisch opgeschoond zodra de bewaartermijn verstreken is.

Heb je geen account? Je kunt dan alsnog naar https://www.greetz.nl/data/verwijderen gaan.

Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail om misbruik te voorkomen. Zodra je aangeeft daadwerkelijk je gegevens te willen verwijderen gaan we voor je aan de slag. We wachten 24 uur met het opschonen van je gegevens - mocht je je toch nog bedenken hoef je alleen maar in te loggen in je MyGreetz account.

Let wel op: eenmaal verwijderde gegevens kunnen we niet voor je herstellen!

Voor meer informatie over jouw rechten en bewaartermijnen, verwijzen we je naar onze privacyverklaring.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 15 van 26

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Ik wil mijn gegevens wissen. Kan dat?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en in het weekend van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!