Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Je kunt je uitschrijven voor onze nieuwsbrief door te klikken op "afmelden" in de nieuwsbrief. Heb je een MyGreetz account, dan kun je ook in "Profiel" aangeven dat je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 2 van 17

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

    Mogelijk gemaakt door Zendesk