Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu


We ervaren een groot aantal e-mailvragen. Neem voor een snellere oplossing contact op via de chat

Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

Je kunt je uitschrijven voor onze nieuwsbrief door te klikken op "afmelden" in de nieuwsbrief. Heb je een MyGreetz account, dan kun je ook in "Profiel" aangeven dat je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 10 van 85

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is onze chat geopend van 8:30 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 18:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrief?

    Meer hulp nodig?

    Onze chat is geopend op werkdagen van 8:30-18:00 en za-zo van 9:30-18:00 uur. We helpen je dan graag verder!