Op dit moment werkt iDEAL niet, onze excuses voor het ongemak.
menu

Hebben jullie bewerkingsovereenkomsten gesloten?

Zeker, met alle partijen waarmee wij (persoons)gegevens uitwisselen hebben we een bewerkingsovereenkomst.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Meer hulp nodig?

* Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!

Veel gestelde vragen

    Hebben jullie bewerkingsovereenkomsten gesloten?

    Meer hulp nodig?

    Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze chat is geopend van 8:30 en 22:00 uur. We helpen je graag verder!