Waarom slaan jullie mijn gegevens op in JSON formaat?

We hebben ervoor gekozen jouw informatie inzichtelijk te maken in het JSON bestandsformaat. Dit bestandsformaat is gestructureerd zodat het zowel door personen als computers te lezen is. Greetz komt hiermee niet alleen tegemoet aan de vereiste om persoonlijke informatie inzichtelijk te maken (art. 15 – “Recht van inzage van de betrokkene”), maar ook de vereiste dat deze informatie zo ingedeeld is dat deze door een andere aanbieder van een soortgelijke dienst ingelezen kan worden (art. 20 – “Recht op overdraagbaarheid van gegevens”).

We hebben een korte handleiding geschreven hoe je dit bestand kunt lezen. Klik hier om de handleiding te downloaden.

Het is helaas niet mogelijk om je gegevens in een ander formaat aan te bieden.