Waarom verstrekken jullie mijn gegevens in een JSON-formaat?

We hebben ervoor gekozen jouw informatie inzichtelijk te maken in het JSON bestandsformaat. Dit bestandsformaat is gestructureerd zodat het zowel door personen als computers te lezen is. Greetz geeft hiermee niet alleen de uitvoering aan het recht van inzage, maar ook aan het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

We hebben in een korte handleiding beschreven hoe je dit bestand kunt lezen. Klik hier om de handleiding te downloaden.

Het is helaas niet mogelijk om je gegevens in een ander formaat aan te bieden.

Voor meer informatie over jouw rechten, verwijzen we je naar onze privacyverklaring.