Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Log in op de Klarna app of via de Klarna website en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst, dan vragen ze je om je te registreren. Gebruikte je Klarna al eerder, dan hoef je bij het afrekenen op onze site alleen maar aan te geven dat je via Klarna wil betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen zonder extra kosten.