In welk bestandstype kan ik het beste mijn foto of logo aanleveren?

De foto kan het beste als een .jpg bestand aangeleverd worden. Een .pdf bestand is helaas niet mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat de kwaliteit van (oudere) telefoons iets minder kan zijn dan de kwaliteit van digitale camera's en de nieuwste telefoons. Bij het kiezen van een groter formaat taart wordt de foto iets uitgerekt wat natuurlijk ook weer ten koste gaat van de kwaliteit en scherpte.