Maken jullie gebruik van een standaard verwerkersovereenkomst?

Greetz treedt in sommige gevallen op als verwerker voor zakelijke klanten. Dit betekent dat er een verwerkersovereenkomst gesloten dient te worden. Om het onze zakelijke klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij deze verwerkersovereenkomst geïntegreerd in onze algemene voorwaarden voor zakelijke klanten.