Hoe kan ik valse berichten melden?

Je helpt ons bij het bestrijden van phishing en oplichting door verdachte berichten te sturen aan valse-email@greetz.com. Stuur het bericht graag als bijlage mee. We hebben de technische informatie van het oorspronkelijke bericht namelijk nodig om verder onderzoek te kunnen doen. Van sms- en WhatsApp-berichten kun je ook een screenshot maken en dat mailen naar valse-email@greetz.com