Wat is een phishing en of nepmail?

Phishing is de manier waarop internet-fraudeurs vissen naar je persoonlijke gegevens en/of inlogcodes. Meestal gebruiken ze mails met Iinkjes als lokaas in de hoop dat jij klikt. Phishing kan naast e-mail ook via telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger of sms.

Bij Greetz vinden we jouw privacy en veiligheid erg belangrijk en we doen er alles aan om phishing te voorkomen. Dit lukt helaas niet altijd. Daarom is het belangrijk dat je hier zelf ook alert op bent en weet wat je moet doen.